Ledig stilling

Utredere TRYG

TRYG SØKER DYKTIGE UTREDERE – OSLO/BERGEN

Om arbeidsgiver

Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi har levert økonomisk og personlig sikkerhet for kundene våre i snart 300 år.

Med et bredt spekter av forsikringer til både privat, bedrift og industri, behandler Tryg årlig mer enn 1 million skader i Norden.Vi har en av Nordens sterkeste merkevarer og en solid kapital posisjon.

Vi er medarbeidere som går på jobb hver dag for å gjøre det trygt og enkelt for kundene våre, og samtidig bidra til å skape et tryggere samfunn.

Vi styrker teamet med:

Teknisk utreder

  • Utreder - analyse og anti-hvitvaskingsarbeid (OSINT/AML) og
  • Utreder - personskade

Vi kan tilby gode arbeidsvilkår, stor fleksibilitet, fri i helgene og lønn etter avtale!

Arbeidssted vil være Oslo eller Bergen.

Utredningsavdelingen er lokalisert til Fyllingsdalen i Bergen og Lysaker i Oslo. Avdelingens hovedoppgaver er å forebygge og avdekke forsikringssvindel innenfor alle skadetyper, samt klarlegge faktum i utvalgte forsikringssaker. Vi har stort fokus på at arbeidet skal leveres med høy kvalitet og ivareta alminnelige rettssikkerhetsprinsipper på en god måte. Avdelingen har ansvaret for den praktiske gjennomføringen av lovpålagte tiltak for å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering i Tryg.

Du får spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt faglig og sosialt miljø! Du får jobbe med flere dyktige kollegaer med tilsvarende bakgrunn, og du vil samarbeide nært med dyktige kollegaer i ulike deler av Tryg. Du vil også få muligheter til både faglig- og personlig utvikling.

Har du de riktige egenskapene og motiveres av spennende utfordringer, kan det være deg vi ser etter!

Nysgjerrig? Du kan lese mer om de ulike utrederstillingene og søke på www.tryg.no

Har du spørsmål om stillingene er du velkommen til å ta kontakt med skadesjef Rune Skare på telefon 951 687 83 eller e-post: [email protected]

Søknadsfrist: 3. juli

Gå til søknadsskjema