Ledig stilling

Utreder forsikring

Søknadsfrist: 15.08.2022

Storebrand

Vil du være med å skape en fremtid å glede seg til?

Storebrand er Norges største private kapitalforvalter, med over 1000 milliarder kroner investert i selskaper verden rundt. Når over 1,8 millioner nordmenn og svensker plasserer sine sparepenger hos oss, forplikter det.

I Storebrand tror vi på at ting alltid kan bli bedre. Vi vet at forbedring krever mot til å utfordre etablerte sannheter, og til å lære gjennom prøving og feiling. Derfor velger vi ikke alltid minste motstands vei. Vi gjør det vi mener er riktig for kundene våre, basert på den erfaring og kunnskap vi til enhver tid har til rådighet. Vi er små nok til å være smidig, store nok til å satse.

I Storebrand setter vi personlig drivkraft høyt, og hos oss er læring en viktig del av verdiskapingen. Vi dyrker en smidig samarbeidskultur hvor nysgjerrighet, åpenhet og evne til å både gi og motta tilbakemeldinger er noe vi verdsetter. Medarbeiderne i Storebrand er vår viktigste kilde til innovasjon, utvikling og vekst.

I Storebrand setter vi personlig drivkraft høyt, og hos oss er læring en viktig del av verdiskapingen. Vi dyrker en smidig samarbeidskultur hvor nysgjerrighet, åpenhet og evne til å både gi og motta tilbakemeldinger er noe vi verdsetter. Medarbeiderne i Storebrand er vår viktigste kilde til innovasjon, utvikling og vekst.

Vi tror du vil trives godt hos oss om du har lyst til å bidra til å videreutvikle utredningsarbeidet i Storebrand tilpasset en digital fremtid. Utredning i Storebrand er i sterk utvikling og vi ønsker nå å styrke vårt arbeid mot forsikringssvindel. Vi skal ha Norges mest fornøyde kunder gjennom blant annet enkle og kundevennlige prosesser, samtidig som vi har store ambisjoner om å jobbe aktivt mot forsikringssvindel.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

I denne rollen er hovedansvaret å utrede forsikringsbedragerier innenfor livsforsikring og skadeforsikring gjennom oppfølging av egen saksportefølje. Du vil også få mulighet til å drive med intern og ekstern opplæring og informasjon innenfor vårt fagområde. Hos oss vil du få bidra til å videreutvikle digitale løsninger og til økt bruk av automatiserte løsninger for utredning og hvitvasking. Du vil også være en aktiv deltaker i tverrfaglige prosjekter.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som liker å være proaktiv og jobbe fremtidsrettet innen personforsikring og skadeforsikring. Økt bruk av automatiseringsløsninger og digitalisering innen forsikring stiller nye krav til utredning med tanke på systematikk og metoder for avdekking av svik. Du interesserer deg for nye teknologiske løsninger innen fagområdet og trives med å være en analytisk og aktiv pådriver. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø hos oss og vi ønsker oss derfor flere kolleger som blir motivert av å samarbeide med andre og har gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig. I en hektisk hverdag kommer det godt med å evne å jobbe effektivt og prioritere arbeidsoppgaver

Hva tar du med deg

  • Utdannelse fra Politiskole/høgskole
  • Minimum 5 års erfaring fra taktisk etterforskning. I tillegg ser vi det som en fordel om du har erfaring fra utredning innen forsikring
  • Gjerne utdannelse i KREATIV avhørsteknikk

Hvorfor velge Storebrand?

Vi holder til i flotte lokaler på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober. Har du lyst til å trene i idrettshallen, på styrkerommet eller i spinningsalen så har vi et mangfoldig aktivitetstilbud i Storebrand Arena! Hos oss er kontoret også et videre begrep - mange oppgaver løses på hjemmekontor eller andre passende steder. Hvordan dette skjer i praksis avhenger av teamet du jobber i og kan endre seg over tid. Vi har en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger og i tillegg til mulighet for boliglån med gode renter. Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege.

Vil du høre mer om hvordan arbeidsdagen er i Storebrand? Ta kontakt med Leder Utredning Andreas S Jacobsen på e-post: andreas.svane.jacobsen@storebrand.no eller telefon 957 38 705.

Søknadsfrist 15. august 2022

Klikk her for å søke på stillingen

Vi ser frem til å høre fra deg!

Storebrand samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Powered by Labrador CMS