Ledig stilling

PwC søker erfarne konsulenter innen cyber forensics

Søknadsfrist: 15. januar, 2022

Vi styrker vårt unike kompetansemiljø innen gransking, compliance og sikkerhet!

PwC

PwC ble etablert i 1998 ved fusjonen mellom Price Waterhouse og Coopers & Lybrand. Begge var igjen resultater av fusjoner mellom selvstendige revisjons- og rådgivningsfirmaer med opprinnelse i London.

Price Waterhouse kan spore sin virksomhet tilbake til 1849, da Samuel Lowell Price etablerte eget revisjonsfirma, og Coopers & Lybrand kan spore sin virksomhet tilbake til 1854 da William Cooper etablerte sitt revisjonsfirma.

Price Waterhouse og Coopers & Lybrand eksisterte i Norge fra henholdsvis 1971 og 1963. Price Waterhouse ble etablert som firma i Norge i 1971 under ledelse av Thorolf Jansen, men medarbeidere ansatt ved Price Waterhouse i Stockholm reviderte kunder i Norge fra 1930-årene. Thorolf Jansen var fast ansatt i Oslo fra 1951.

Coopers & Lybrand ble etablert i Norge i 1963, da de statsautoriserte revisorene Per Waaler og Olav Ildal fikk rettighetene til firmanavnet. PwC i Norge anser imidlertid 1939 som sitt stiftelsesår, som er året da Olav Ildal etablerte revisjonsfirmaet som i 1963 ble omdannet til Coopers & Lybrand.

PwC Gransking, compliance og sikkerhet har hatt en sterk vekst de siste årene og vi har i dag et av Norges sterkeste fagmiljø. Teamet er tverrfaglig sammensatt og med et godt mangfold av ulike typer i alle aldre. Våre kunder er anerkjente virksomheter innen både offentlig og privat sektor, og vi arbeider på både strategisk og operativt nivå. Nå utvider vi enda mer.

Vi er nå ute etter å styrke oss videre innenfor teknologi, cyber forensics, informasjonssikkerhet og digital gransking. Vi søker etter deg som ønsker å utgjøre en forskjell, og som brenner for disse fagområdene. Vårt ønske er å videreutvikle et unikt miljø som skal kunne levere spennende og nytenkende tjenester på strategisk, operasjonelt og taktisk nivå. Vårt mål er å være betrodde rådgivere for de virksomheten vi bistår, levere kvalitet i alt vi gjør og være de som blir kontaktet når små og store behov oppstår. Du vil komme til et kompetansehus hvor vi har mange spennende avdelinger internt som du også vil ha mulighet til å samhandle med på jevnlig basis. Vi verdsetter veldig høyt samarbeid og det å gjøre hverandre gode - og det må du også. Vi vil at du skal kunne utvikle deg her sammen med oss og at vi sammen skal ha det gøy, tenke nytt, vinne og jobbe på spennende prosjekter og slik kunne utgjøre en forskjell.

Vi søker deg som:

 • Har rundt 5 års erfaring med cyber/digital forensics eller etterforskning/etterretning knyttet til det digitale rom
 • Relevant utdannelse og kurs innen cyber/informasjonssikkerhet og digital forensics (eksempelvis fra SANS, (ISC)², EC-Council eller lignende)
 • Blir motivert av å løse komplekse utfordringer, men som også klarer å stå i de hverdagslige
 • Er læringsvillig, nysgjerrig på teknologi og nye måter å jobbe på
 • Har lyst til å være med på å utvikle fagområdet sammen med oss som allerede er her

Oppgaver i stillingen/ansvarsområder:

 • Gransking og evaluering av (cyber)hendelser hvor digitale spor er en sentral del
 • E-discovery - innhenting, bearbeiding og klargjøring av data for granskingsoppdrag
 • Speilkopiering, memory forensics, mobile forensics - og hvem vet - kanskje på sikt IoT forensics?
 • Utvikling og vedlikehold av metodebruk, prosesser og verktøy
 • Bistå kunder som trenger ulike former for hjelp i en krisesituasjon
 • Bistå inn i andre oppgaver knyttet til cyber- og informasjonssikkerhetsrådgivning

PwC tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Tilleggsopplysninger til stillingen:

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

Spørsmål knyttet til stillingen rettes til Morten Drægni: [email protected] | +47 932 17 153

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

Kontaktperson:

Morten Drægni, 932 17 153

[email protected]