GDE Namdal og Innherred, Namdal politistasjonsdistrikt, Forebyggende og patrulje, Trøndelag politidistrikt
Om stillingen
GDE Namdal og Innherred er den nordligste geografiske driftsenheten i Trøndelag Politidistrikt. GDE Namdal og Innherred består av to politistasjonsdistrikt; Namdal politistasjonsdistrikt og Innherred politistasjonsdistrikt.
Namdal politistasjonsdistrikt har tjenestesteder i Nærøysund, Lierne, Grong og Namsos, med hovedsete i Namsos. Innherred politistasjonsdistrikt har tjenestesteder i Steinkjer og Verdal, med hovedsete i Steinkjer.
Våre to tjenesteenheter utveksler ressurser etter behov. Vi kan tilby et godt og inkluderende arbeidsmiljø, med en jevn kjønnssammensetning, spredt alderssammensetning og spennende arbeidsoppgaver.
Vi søker deg som er motivert, samfunnsorientert og har interesse for å jobbe med forebyggende og patruljetjeneste - gjennom Politiarbeid på stedet/straksetterforskning og kunnskapsbasert politiarbeid - KUBA. I Tjenesteenhet Namdalen vil forebyggende og etterforskningsarbeid i stor grad utføres av alle innenfor Forebyggende og patrulje. Jobbrotasjon er en naturlig del av arbeidet.Vi har for tiden flere ledige faststillinger og vikariater ved Namdal politistasjonsdistrikt, med oppmøte henholdsvis Grong politistasjon, Nærøysund politistasjon og Namsos politistasjon.
Arbeidsoppgaver
- Forebyggende politiarbeid, patruljetjeneste og etterforskning. Herunder Politiarbeid på stedet og kunnskapsbasert politiarbeid (KUBA)
- Publikumsmottak og trafikktjeneste
- Bidra i tjenesteenhetens arbeid med Politiet på nett
- Bidra med effektiv bruk av teknologi som vil lette det daglige arbeidet og understøtte godearbeidsprosesser
- Samhandle med andre tjenesteenheter, i driftsenheten og i andre driftsenheter, fellesfunksjoner og andre samarbeidende etater
- Bidra til læring og utvikling gjennom evaluering og tilbakemeldingskultur
- Delta i tjenesteenhetens øvrige arbeid
- Jobbrotasjon mellom forebyggende- og patrulje og etterforskning er en naturlig del av arbeidet i Trøndelag Politidistrikt. Som nyansatt innenfor forebyggende- og patrulje må man derfor påregne tjeneste ved etterforskning.
- IP4- mannskap og være en del av helkontinuerlig patruljetjeneste i GDE Namdal og Innherred.
Kvalifikasjoner
Må-krav:
- Bestått Politi(høg)skole
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- Minimum IP4 godkjenning og utrykningskjøringskompetanse, eller må kunne godkjennes for dette Fordelskrav:
- Flerkulturell bakgrunn
- Mangfoldskompetanse
- Relevant formal- og/eller realkompetanse innenfor forebyggende arbeid og/eller etterforskning Ønskelige krav:
- Utdanning/videreutdanning i kriminalitetsforebyggende arbeid
- Kompetanse innen relevant 3. språk
Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet og politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse jfr. politiloven § 18 og politiregisterloven § 41.
Personlige egenskaper
- Evne til å arbeide strukturert, selvstendig og effektivt med god gjennomføringsevne
- Endringsvilling og initiativrik
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
- Evne til å håndtere høy arbeidsbelastning der man må prioritere mellom flere arbeidsoppgaver
- Godt helhetsblikk og god forståelse for politiets rolle i samfunnsoppdraget
Som medarbeider i politiet kjennes du av å være modig og helhetsorientert, du viser respekt og er tett på. Vi jobber sammen for felleskapets beste i tråd med lover, regler og våre verdier.
Du kan lese mer i vår medarbeiderplattform og i våre retningslinjer.
Vi tilbyr
- En utfordrende og spennende arbeidsplass for deg som vil være med på å forme fremtidens politi
- Stillingen lønnes som politibetjent 3-1 stillingskode 1461/1459/1457, fra kr 432.800 - 600 000 brutto per år
- Medlemskap i Statens pensjonskasse, med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger (www.spk.no)
Politiet mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Dersom det er mulig vil vi tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.
Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav.
For å ha et godt vurderingsgrunnlag ber vi deg om å registrere utfyllende CV i vår rekrutteringsportal og laste opp relevante attester og vitnemål. Dersom du har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn oppfordrer vi deg til å krysse av for dette i vår rekrutteringsportal. Avkrysningene danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.
Du kan lese mer på arbeidsgiverportalen https://arbeidsgiver.difi.no/positivsaerbehandling. Opplysninger om deg kan bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil du bli varslet om dette.
Kontaktinformasjon:
Frithjof Pedersen Telefon:91580152
Anita Lindsetmo Vold Telefon:95136436
Roger Skjærvik Telefon:95868068