Ledig stilling

Liker du å etterforske, da er det kanskje deg vi er på jakt etter!

Søknadsfrist 14. oktober

Bli kjent med Gjensidige Forsikring ASA

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I løpet av vår 200 års historie har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I Gjensidige engasjerer vi oss. Vi fokuserer på å skape trygghet, tenke nytt og ta sats for at våre kunder skal være best mulig forberedt på fremtiden.

Vi søker etter to utredere til vårt kontor i Bergen.

Om jobben

Ansvarsområdet vil være utredning av forsikringsbedrageri innen person, - og tingskader i Norge. Du vil også ha ansvar knyttet til kundetiltak etter hvitvaskingsregelverket og opplæring internt i organisasjonen. Arbeidet går ut på å forebygge, avdekke og utrede potensiell forsikringssvindel innenfor personskader og skader på ting. Du vil bidra med relevante risikoreduserende tiltak mot hvitvasking, samt med kompetanse og tilstedeværelse blant våre kunderådgivere i Bergen.

Vi gir deg en spennende og variert arbeidsdag, i et hektisk miljø med dyktige medarbeidere. Du vil håndtere både faglige og mellommenneskelige utfordringer, og ta ansvar for å ha en god dialog med samarbeidspartnere og med kundene våre. Reisevirksomhet er en naturlig del av jobben

Om deg

Du har god erfaring som etterforsker fra taktisk politiarbeid eller annen relevant erfaring, kanskje innen utredning, gransking, revisjon eller annet arbeid mot økonomisk kriminalitet.

Du har et godt blikk for detaljer, men ser også helheten. Du blir motivert av å komme til bunns i saker og beskrives som målrettet. Det vil gjøre det lettere å lykkes i jobben om du er analytisk, strukturert og kreativ. Du er også en flink lytter, er tillitvekkende, har høy integritet og etterstreber objektivitet. Du er selvgående med god gjennomføringsevne, har gode samarbeidsevner og trives med et høyt tempo.

Av formell kompetanse har du politihøgskole eller annen høyere utdanning, gjerne innen økonomi/revisjon.

Vi tilbyr blant annet:

  • En virksomhet som virkelig satser
  • Utfordrende oppgaver i en spennende bransje
  • Konkurransedyktige betingelser med særlig god pensjonsspareordning
  • Gode forsikringsordninger, blant annet behandlingsforsikring samt gode rabatter
  • Gode utviklingsmuligheter på ulike læringsarenaer
  • Firmahytter i inn- og utland
  • Aksjespareordning
  • Treningsmuligheter i eget treningsstudio samt bedriftslag
  • Arbeidssted i fine lokaler sentralt i Bergen

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss.

Tenk nytt på karrieren din, og ta sats! - så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.

*Ved spørsmål ta kontakt med Vera Sønsthagen tlf. +47 414 57 962 eller e-post [email protected]