Ledig stilling

Er du en uvanlig god relasjonsbygger og ønsker en jobb helt utenom det vanlige?

Søknadsfrist: 28. februar 2023

PST

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er den nasjonale sikkerhets- og etterretningstjenesten og har en viktig rolle i beskyttelsen av demokratiet, borgerne og vitale samfunnsinteresser. PST er en flerfaglig tjeneste med behov for variert kompetanse. Vi har hovedkontor i Oslo og kontorer i alle landets politidistrikter.

Avdelingen for taktisk og teknisk innhenting henter inn informasjon slik at PST er i stand til å ta de riktige vurderingene som gjelder landets sikkerhet. I et digitalisert samfunn er det helt avgjørende at PST har evne og kapasitet til å hente inn informasjon fra ulike plattformer på internett. For å få til dette trenger vi dyktige medarbeidere med på laget.

Vi søker nå etter deg som motiveres av PSTs samfunnsoppdrag, og som ønsker en arbeidshverdag hvor det er nettopp ditt bidrag som kan utgjøre en forskjell. Er du en dyktig relasjonsbygger med kunnskap om og interesse for teknologi og sosiale medier? Da er du kanskje personen vi ser etter.

Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer fordekt innhenting av informasjon ved bruk av kommunikasjon og teknologi. Arbeidet er målrettet og styrt, og informasjonen rapporteres videre i PST etter gjeldende retningslinjer.

Vi søker deg som har en variert bakgrunn og en oppriktig interesse for å innhente informasjon fra mennesker gjennom ulike kilder.

Stillingen krever at du til enhver tid er faglig oppdatert på trender og fenomener som angår PSTs portefølje. Det er et stort fokus på fag- og metodeutvikling i stillingen. Videre må du ha evne og lyst til å kombinere teknologi og kommunikasjon.

Endringer i stillingsinnhold, arbeidstid og organisatorisk tilhørighet kan forekomme, innenfor arbeidsgivers styringsrett. Det er seks måneders prøvetid for stillingen.I løpet av prøvetiden må diverse kurs bestås.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har bachelor fra politihøgskolen eller politiskolen. Stillingen krever at du har godkjent IP4, eller at du er villig til å ta dette etter tiltredelse.Videre må du ha erfaring med skjulte etterforskningsmetoder og/eller innhenting av informasjon.

Kunnskap og interesse for teknologi og digitale plattformer er en forutsetning.

Det er ønskelig med språk- og/eller kulturforståelse fra andre land. Videre vil beståtte kurs/utdanninger innenfor skjulte etterforskningsmetoder være en fordel.

Vennligst oppgi hvilket språklig nivå du besitter i søknaden.

Stillingen krever meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er relasjonsskapende, tillitsvekkende og nysgjerrig. Du har pågangsmot, tar initiativ og er kreativ. I tillegg trives du med detaljarbeid.
Du kommuniserer og samhandler godt med ulike mennesker og trives med å ta ulike roller i et team.Hverdagen er tidvis hektisk. Stillingen krever at du både er fleksibel i oppdragsløsningen, men at du også trives med å følge rammene som blir gitt.

Ansettelse vil være basert på PSTs behov for å sette sammen et team med variert erfaring, tjenestebakgrunn, kombinert med egnethet og samarbeidsevner.

Personlig egnethet vektlegges, og du må ha de personlige egenskapene som ansettelse i en sikkerhetstjeneste krever. Lojalitet, dømmekraft og pålitelighet er nøkkelbegreper i denne sammenheng. Du må tilfredsstille kravene til sikkerhetsklarering og autorisasjon for STRENGT HEMMELIG og NATO SECRET.

Som ansatt i en beredskapsorganisasjon forventes det at du er fleksibel og villig til å yte ekstra når situasjonen krever det.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en meningsfull, spennende og utfordrende arbeidshverdag hvor du får mulighet til å bidra inn i PSTs viktige samfunnsoppdrag. Vi er opptatt av og legger til rette for personlig og faglig utvikling. Nødvendig opplæring og trening vil bli gitt.

Som ansatt hos oss vil du bli del av et godt og inkluderende arbeidsmiljø kjennetegnet av høy kompetanse og sterkt engasjement for fagfeltet.

Du vil få en årslønn innenfor spennet kr 604 400 – 746 900 (ltr 65 - 76) som politibetjent/politioverbetjent (SKO 0287). For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes. Endelig lønnsplassering avhenger av kvalifikasjoner.

Stillingen krever fleksibilitet knyttet til arbeidstid. Mer informasjon vil bli gitt under ansettelsesprosessen.

Ansatte i PST har mulighet for trening i arbeidstiden og god pensjonsordning fra Statens pensjonskasse (fra lønnen trekkes 2 %).

Søknad og prosess

Våre ansatte skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med flerkulturell bakgrunn, nedsatt funksjonsevne og hull i CV. Opplysninger om dette kan bli brukt til rapporteringsformål i forbindelse med regjeringens inkluderingsdugnad. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med relevant utdanning, bakgrunn, arbeids- og livserfaring til å søke hos oss.

Søknad sendes elektronisk. Testing av fagkunnskaper og personlig skikkethet må påregnes. For å kunne sikkerhetsklareres må du være villig til å oppgi opplysninger om deg selv og dine nærmeste.
Se mer informasjon om sikkerhetsklarering på

https://nsm.no/fagomrader/personellsikkerhet/sikkerhetsklarering/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/

Du oppfordres til å utvise diskresjon om at du søker stilling i PST. Mer informasjon om dette vil bli gitt i løpet av ansettelsesprosessen.

Søknadsfrist: 28.02.2023
Arbeidsgiver: PST (Politiets sikkerhetstjeneste)
Sted: OSLO
Stillingstittel: Vil du jobbe med fordekt innhenting på internett? (politi)
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast stilling
Stillingsprosent: 100

Kontaktinformasjon:
Terje, tlf. 23 30 50 00

TRYKK HER FOR Å SØKE PÅ STILLINGEN

Powered by Labrador CMS